Marcel Dekker, keurslager

Vakmanschap

Het lekkerste vlees haalt u natuurlijk bij Keurslager Marcel Dekker! In onze toonbank presenteren wij het allerbeste vlees van uitmuntende kwaliteit. Met zorg en passie voor u op ambachtelijke wijze bereid. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Wij zorgen voor het beste stukje vlees!

In 2013 -2014 zijn wij uitgeroepen tot winnaar van de winkelwedstrijd van de Noord Hollandse Keurslagers. Alle facetten van het bedrijf zijn doorgenomen en zelfs een mystery shopper heeft de Keurslagerij bezocht. Alles is als uitzonderlijk goed beoordeeld! Dit was al de derde keer dat wij winnaar van deze winkelwedstrijd zijn geworden.

Rundvlees van Noord-Hollandse bodem

De consument kiest steeds bewuster, daarom laten wij onze runderen volgroeien op de West Friese weiden, waar nog rust en ruimte is. En dat proeft u: mals, sappig rundvlees, vol van smaak!

Als ambachtelijke Keurslager maken wij zelf diverse producten van dit heerlijke rundvlees. Wat dacht u van botermalse kogelbiefstukken, rosbief, runderrookvlees, metworst,  filet americain en nog veel meer!

Kampioen Paardenworst

Tijdens de vakwedstrijd van de VAS-beurs in 2008 werd onze paardenworst uitgeroepen tot de lekkerste van Nederland en daarom beloond met de trofee 'Nederlands kampioen paardenworst’. De jury was dolenthousiast over onze paardenworst. Op alle vlakken van geur, smaak, kleur tot de samenstelling en de kwaliteit scoorde de paardenworst uitstekend. Een resultaat waar wij trots op zijn omdat het iets zegt over ons vakmanschap en de passie waarmee wij elke dag werken.

Bij de Internationale vakwedstrijden van de Slavakto in 2012 is onze paardenworst tot Nederlands Kampioen uitgeroepen! Een unieke prestatie in slagersland! De onafhankelijke jury heeft onze paardenworst onder andere beoordeeld op smaak, geur en kleur. Een geweldige titel voor ons hele slagersteam!

100.000 kilo worst

Bijzonder trots zijn wij op onze trouwe medewerker Robbert Rutten die al ruim 10 jaar bij ons werkt. Hij heeft in die tijd de Slagersvakschool doorlopen waar hij zijn worstmakersdiploma heeft behaald. De fijne kneepjes van het worstmaken leerde hij in de praktijk van Marcel Dekker zelf en nu is hij al geruime tijd zelfstandig worstmaker, wat hem bijzonder goed af gaat. Inmiddels heeft Robbert al ruim 100.000 kilo worst gemaakt en hiervoor heeft hij onlangs een bijzondere oorkonde mogen ontvangen. Onze worst maken wij van verse grondstoffen en fijne kruiden en ze wordt traditioneel gerookt met beukenhout. Zeker de moeite waard om te komen proeven!

Marcel Dekker, keurslager

Wijkerbaan 4A
1945 SE Beverwijk
0251231672
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten