Vakmanschap

Het lekkerste vlees haalt u natuurlijk bij Keurslagerij Dekker! In onze toonbank presenteren wij het allerbeste vlees van uitmuntende kwaliteit. Met zorg en passie voor u op ambachtelijke wijze bereid. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Wij zorgen voor het beste stukje vlees!

 

Varkensvlees van Nederlandse familiebedrijven

Wij hebben gekozen om gebruik te maken Hollands vlees, zo ook het varkensvlees. De smaak van echt varkensvlees, de beste kwaliteit en met de hand geselecteerd hebben wij in onze slagerij gekozen voor Patron varkens. Het is een zwaarder varken en is vaak iets ouder dan reguliere varkens die geslacht worden. Het varkensvlees komt uitsluitend van Nederlandse familiebedrijven die werken volgens de criteria van Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV). De varkens die in aanmerking komen voor het Patron-concept worden met de hand geselecteerd aan de productielijn. De vleesmeesters beoordelen de varkens persoonlijk op vorm, kleur, stevigheid en marmering.

Patron varkensvlees
Rundvlees

Rundvlees van Noord-Hollandse bodem

Het rundvlees die wij gebruiken komen alleen van Hollandse bodem die onze leverancier Heijdra vlees uit Beverwijk aan ons levert. 

De runderen leven ’s winters in grote hokken waar zij de ruimte hebben en heerlijk in het stro kunnen liggen. Het grootste deel van het jaar lopen de runderen in de wei. Naast mais, hooi en aardappelen kunnen zij ook genieten van het malse Hollandse gras. De vleesvee-mesters houden zich aan strenge regels met betrekking tot dierenwelzijn en voedselketencontrole. HIerdoor kunnen wij een constante kwaliteit leveren en kunt u genieten van een heerlijk stukje rundvlees zoals biefstuk, runderrookvlees uit eigen worstmakerij, heerlijke malse stooflappen etc. 

Dekker, keurslager en traiteur

Wijkerbaan 4A
1945 SE Beverwijk
0251231672
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten